Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La marinade
- 4 gousses d'ail
- 5 brins de feuilles de coriandre fraîche
- 5 brins de feuilles de persil frais
- 50 g de jus de citron
- 5 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 500 g de seiche, émincée en fines lamelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 762.5 kJ / 182.5 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 3.3 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 1000.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Aïoli traditionnel
10 Min
Aïoli
10 Min
Carottes glacées au miel
1 Std. 20 Min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Seiche à la sauce tomate
1u. 15min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1u. 15min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Porc au caramel
45 min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35 min
Crevettes à la sauce aigre-douce
1u. 15min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min