Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Salatgurke, geschält, enttkernt, in Stücken
- 4 - 5 Essiggurkerl, klein
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 roter Paprika (à ca. 150 g), in Stücken
- 200 - 250 g Sauerrahm
- 20 g Mayonnaise
- 35 g Essig
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Wasser
- 300 g Fisolen, tiefgekühlt
- 4 Eier (Größe M)
- 2 Knackwürste
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1709 kJ / 408 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 32 g
- Saturated Fat
- 12 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Blunzenpackerl
50min
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Fischgulasch
40min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Budapester Wurstsalat
20 min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2u. 40min
Rindsrouladen
1h 30min