Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 8 filets de rouget, avec la peau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1229.1 kJ / 295.9 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 11.4 g
- Fat
- 22.5 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 455.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Petits flans aux asperges
55min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Rouille
10min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
La pichade de Menton
4 Std.
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Risotto à l'encre de seiche
1 Std.
Lieu à la crème de petits pois
50 Min
Lasagne de poireau aux moules
1h 10min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min