![Tarte fine aux rougets Tarte fine aux rougets](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3c81c3e6-1c1d-4ee9-a240-bed2c55520cc/Derivates/5587df3b-4303-4fd0-b18c-9a7c2b06f40f.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 8 filets de rouget, avec la peau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1229.1 kJ / 295.9 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 11.4 g
- Fat
- 22.5 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 455.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Pissaladière
2h 10 min
Papillotes de saumon, citron confit-gingembre
45 Min
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Queue de langouste, sauce vanille
1 Std. 35 Min
Pressé de raie
14 Std.
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12h 20min
Soufflé au sabre
1 Std.
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 Min
Petits flans de poisson
1 Std. 5 Min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 Min