Spinat-Speck-Pfannkuchen
TM6 TM5

Spinat-Speck-Pfannkuchen

4.3 (155 ratings)

Ingredients

  • 100 g Crème fraîche
  • 100 g Joghurt, 1,5% Fett
  • 10 g Senf, mittelscharf
  • 15 g Honig
  • 1 TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 1 Bund Petersilie, abgezupft
  • 500 g Milch
  • 3 Eier
  • 300 g Mehl
  • 1 TL Backpulver
  • 1 TL Curry
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt, grob geschnitten (siehe Tipp)
  • 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
  • 150 g Speckwürfel

Nutrition
per 1 Stück
Calories
2928 kJ / 700 kcal
Protein
24 g
Carbohydrates
54 g
Fat
42 g
Fibre
6.7 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes