Spinat-Speck-Pfannkuchen

Spinat-Speck-Pfannkuchen

4.3 158 ratings
Prep. 45 min
Total 1 h 20 min
5 Stück

Ingredients

  • Crème fraîche
    100 g
  • Joghurt, 1,5% Fett
    100 g
  • Senf, mittelscharf
    10 g
  • Honig
    15 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Petersilie abgezupft
    1 Bund
  • Milch
    500 g
  • Eier
    3
  • Mehl
    300 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Curry
    1 TL
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Blattspinat, TK aufgetaut, gut ausgedrückt, grob geschnitten (siehe Tipp)
    500 g
  • Öl und etwas mehr zum Braten
    20 g
  • Speckwürfel
    150 g

Nutrition per 1 Stück

Calories 700 kcal / 2928 kJ
Protein 24 g
Fat 42 g
Carbohydrates 54 g
Fibre 6.7 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...