Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g cosce di pollo disossate in bocconcini (7x7 cm)
- 280 g di vino bianco
- 270 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 mazzancolle pulite
- 10 g di burro
- 4 uova
- 4 fette di pane bianco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 51.6 g
- Carbohydrates
- 27.2 g
- Fat
- 26.5 g
- Saturated Fat
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pollo ripieno con salsa e patate glassate
1h 30min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1h 30min
Porkolt
1h 10min
Salsicce al curry con lenticchie
1h 20min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Stufato di agnello
2h
Blanquette di vitello
1h 30min
Torta salata di merluzzo e spinaci
2h 30min
Maiale brasato con uovo e riso
45min
Stufato di agnello con paprika
50min
Manzo alla borgognona
1 Std. 35 Min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1h