Casserole d'asperges

Casserole d'asperges

4.3 7 ratings
Prep. 20 min
Total 1 h 30 min
4 portions

Ingredients

  • de persil plat frais les feuilles uniquement
    ½ bouquet
  • d'emmental en morceaux
    80 g
  • d'eau
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pommes de terre petites, bien lavées
    700 g
  • d'asperges épluchées, possible ½ blanches - ½ vertes
    1200 g
  • de lait 1,5% m.g.
    200 g
  • de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
    150 g
  • oeufs
    3
  • de poivre blanc moulu
    ¼ c. à café
  • de noix de muscade moulue
    2 pincées

Nutrition per 1 portion

Calories 395 kcal / 1650 kJ
Protein 23 g
Fat 18 g
Carbohydrates 34 g
Fibre 7.8 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...