Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 500 g de vin rouge, type Corbières
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 10 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 700 g de seiche, coupée en morceaux (2 cm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1180 kJ / 282.3 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 6.5 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 957.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Seiche à la sauce tomate
1 Std. 15 Min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Bourride
1 Std.
Petit salé aux lentilles
1h 35 min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Cassoulet de la mer
50min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20 min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35 min
Aïoli
10 Min
Sauce gribiche
15 Min