Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di cipolla in quarti
- 100 g di crescione, le foglie lavate
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 1 foglia di alloro secca
- 400 g di fettine di petto di pollo a listarelle
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 6.2 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Dado di pollo
50min
Caribbean cocktail
15 Min
Minestra a crudo
30min
Pollo con crema di verdure
50min
Crema di pomodoro
30min
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Zuppa di patate e spinaci
1 Std.
Frittelle di patate
45min
Passato di verdure
50min
Crema di zucchine
30min
Pizza Margherita
2h
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 Min