Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 810 g de lait
- 315 g de farine de blé
- 110 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre, coupé en parcelles
- 5 g de sel
- 5 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1534.6 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 18.8 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 403.5 mg
Alternative recipes
Fouace
3 Std. 15 Min
Kouglof alsacien
4h 20 min
Couronne à la pomme et au citron
50 min
Paris-Deauville
12h
Cobbler aux pommes
1 Std. 40 Min
Pains au lait fourrés aux abricots
2h 15 min
Gratin d'abricots au pralin
30 min
Brioche espagnole
2h 45 min
Grand financier à la noisette
55 min
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min
Gâteau de ménage
2h 45 min
Pasteras aux pommes
25 min