Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 810 g de lait
- 315 g de farine de blé
- 110 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre, coupé en parcelles
- 5 g de sel
- 5 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1534.6 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 18.8 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 403.5 mg
Alternative recipes
Gâteau aux blancs d'œufs
35min
Fouace
3 godz. 15 min
Pasteras aux pommes
25 Min
Jolakaka (cake islandais de Noël)
1h 30 min
Le milhassou
2 Std.
Financier aux pommes façon tatin
55 min
Gâteau de ménage
2 godz. 45 min
Tarte au sucre
4 Std.
Paris-Deauville
12h
Cobbler aux poires et crème de cassis
1h 10 min
Nonnettes à l'orange
1 godz. 40 min
Crème au praliné
2h 20 min