![Papillote d'églefin sauce satay Papillote d'églefin sauce satay](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fbdc8d59-b295-4529-a278-122fa6c7c825/Derivates/3527d796-e7ba-466d-bc6d-52a2cf5d575f.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de pâte d'arachide (purée de cacahuètes)
- 1 c. à café cassonade
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de piment
- 50 g de crème de coco
- 1 pincée de curry en poudre
- le jus d'1/2 citron vert
- 15 g de sauce de soja
- 1 cm de gingembre frais
- 200 g de pousses de bambou en conserve
- 1 œuf
- 4 filets d'églefin, surgelés, préalablement décongelés
- 250 g de riz thaï
- 1200 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1849.3 kJ / 438.3 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Carbohydrates
- 52.3 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 591.8 mg
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