Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
TM6 TM5 TM31

Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes

2.5 (2 ratings)

Ingredients

  • 500 g d'eau
  • 500 g de fonds d'artichaut surgelés
  • 300 g de brocciu
  • le zeste d'un citron jaune, finement râpé
  • 25 feuilles de menthe fraîche, ciselées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de pousses d'épinards frais
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 50 g de noisettes, concassées

Nutrition
per 1 portion
Calories
1399 kJ / 338 kcal
Protein
13 g
Carbohydrates
11 g
Fat
25 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes