Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 1 uovo sbattuto
- 100 g di Feta a dadini (0,5 cm)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 4.7 g
- Fat
- 8.8 g
- Saturated Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 262.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Torta salata tricolore
1h 20min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Lasagna di zucchine al pesto
50 min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h