Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 3 spicchi di aglio
- 4 cucchiai di burro chiarificato
- 800 g di spezzatino di manzo (3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 30 g di farina
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 160 g di bacon a fette (2 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 chiodo di garofano
- 1 rametto rosmarino fresco
- 500 g vino rosso
- 230 g di funghi champignon
- 150 g di cipolline sott'aceto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2654 kJ / 635 kcal
- Protein
- 54 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 32 g
Alternative recipes
Spaghetti alla carbonara
30min
Spezzatino alla zurighese
50min
Crostata di formaggio Gruviera
No ratings
Pollo al miele e lime con riso
40min
Gulasch
3 Std.
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Minestra di pomodori con quark
25 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Cake bagnata all'arancia
1 godz. 30 min
Purè di patate nature
55min
Gamberi al curry
35 min
Stufato di pollo alla senape
40min