Risolatte con mele e cannella
TM5 TM6

Risolatte con mele e cannella

4.0 (4 ratings)

Ingredients

  • 500 g di mele sbucciate, senza semi, a metà
  • 650 g di latte
  • 50 g di burro a pezzi
  • 250 g di riso jasmine
  • 60 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 3 cucchiai di zucchero
  • 1 cucchiaino estratto di vaniglia naturale
  • 200 g panna acida
  • 2 cucchiai zucchero vanigliato

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1967.4 kJ / 470.2 kcal
Protein
7.7 g
Carbohydrates
72.1 g
Fat
17.5 g
Saturated Fat
10.5 g
Fibre
2.8 g
Sodium
74.7 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes