Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 60 g de beurre, en morceaux, froid
- 15 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- farine à tresse pour fariner
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de crème
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1319 kJ / 314 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 9 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2hod. 30min
Milanais
3 Std.
Pères Noël en pâte
2 Std. 10 Min
Croissants au jambon
35 min
Pain toupie rapide
40 Min
Focaccia aux tomates
40 Min
Pain vaudois à la croix
13 Std. 30 Min
Macaronis du chalet
45 min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min