Carpaccio de betteraves et burrata

No ratings
Prep. 15 min
Total 1 h 25 min
8 portions

Ingredients

  • d'huile d'olive extra vierge
    100 g
  • de vinaigre blanc
    30 g
  • de jus de citron
    15 g
  • de moutarde de Dijon
    1 c. à café
  • de sirop d'érable
    10 g
  • de basilic déshydraté
    5 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ¼ c. à café
Les betteraves
  • d'eau
    1100 g
  • de betteraves crues
    800 g
  • de roquette
    120 g
  • de fromage burrata en morceaux
    250 g
  • de grenade (optional)
    2 c. à soupe
  • de noix de pécan (optional)
    2 c. à soupe

Nutrition per 1 portion

Calories 303.9 kcal / 1271.4 kJ
Protein 9.1 g
Fat 24.7 g
Carbohydrates 12.7 g
Fibre 3.3 g
Saturated Fat 6.9 g
Sodium 436.8 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...