Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé semi-complet (T110)
- 100 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- Nutrition
- per 1 parts
- Calories
- 898 kJ / 211 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 41.3 g
- Fat
- 1.3 g
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4 godz.
Pain aux graines
5h
Pain de seigle
5h
Pain complet
5h
Pain au levain
8 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Pain aux noix
3h 15min
Pain aux céréales
3h 30min
Pain à la farine d'épeautre
3 godz.
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain complet ultra-moelleux
2 godz. 15 min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 godz.