Porridge con pomodorini e basilico

5.0 1 rating
Prep. 5 min
Total 8 h 20 min
4 porzioni

Ingredients

  • di fiocchi di avena senza glutine
    150 g
  • di acqua
    600 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di burro
    10 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    200 g
  • mozzarelline ciliegine (75 g circa)
    4 - 5
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate spezzettate
    10 g

Nutrition per 1 porzione

Calories 223.2 kcal / 934 kJ
Protein 7.8 g
Fat 10.2 g
Carbohydrates 26.6 g
Fibre 4.1 g
Saturated Fat 3.8 g
Sodium 122 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...