Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Schalotten
- 200 g Rinderfilet, in Stücken
- 1 Eigelb
- 10 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kapern, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Vitello Tonnato
48sa
Rindfleisch-Tatar
30 min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Lachs-Tatar
5 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h