![Spinach and artichoke penne Spinach and artichoke penne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05ECE6A7-3B9D-4B0C-AD2B-B32FC087372F/Derivates/9E5ABEB0-A62C-46E9-A02E-255744CE05C4.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Protides
- 21.8 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 35.6 g
- Graisses saturées
- 22.1 g
- Fibre
- 9.9 g
- Sodium
- 860.5 mg
Recettes alternatives
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Mushroom stroganoff
20 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Filo spinach slice
55 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Mashed pea and corn slice
40 min