Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 50 g fresh oyster mushrooms
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing
- 800 g coconut milk
- 2 tbsp red curry paste (see Tips)
- 3 tsp fish sauce (gluten free)
- 24 peeled, medium raw prawns, with tails on (approx. 750 g)
- 80 g dried rice noodles
- boiling water, for soaking
- micro herbs, for garnishing (optional)
- fresh limes, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 9744 kJ / 2320 kcal
- Protides
- 177 g
- Glucides
- 104.6 g
- Lipides
- 132.9 g
- Graisses saturées
- 101.6 g
- Fibre
- 11.4 g
- Sodium
- 7050.3 mg
Recettes alternatives
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Prawn noodle curry
10 min
Seafood con arroz
45 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Asian-style fish fillets
30 Min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 Min