Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Protides
- 7.8 g
- Glucides
- 15.6 g
- Lipides
- 8.8 g
- Graisses saturées
- 3.5 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 452.7 mg
Recettes alternatives
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Citrus seafood salad
1h
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Asparagus and broad bean salad
25min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min