Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Protides
- 7.8 g
- Glucides
- 15.6 g
- Lipides
- 8.8 g
- Graisses saturées
- 3.5 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 452.7 mg
Recettes alternatives
Pineapple and orange glazed ham
2h
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Citrus seafood salad
1h
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Sicilian prawn salad
40min
Seafood panzanella
1h