Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
TM6 TM5

Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns

3.8 ( 4 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g shallots
    ou 1 garlic clove
  • 1 sprig fresh rosemary needles washed and dried
  • 30 g extra virgin olive oil plus extra to taste
  • 20 g carrots cut into pieces (3-4 cm)
  • 20 g celery cut into pieces (3-4 cm)
  • 180 g canned chickpeas strained
  • 200 g water
  • ½ tsp fine salt
  • 100 g whole wheat pasta, dried e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta
  • 60 g prawns, raw, peeled
  • 2 pinches freshly ground black pepper (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
475 kcal / 1987 kJ
Protides
18 g
Lipides
24 g
Glucides
50 g
Fibre
9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives