
Appareils & accessoires
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
Prép. 10min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
-
fresh salmon fillets (approx. 400 g total)2
-
unsalted butter soft50 g
-
honey30 g
-
mustard20 g
-
soy sauce10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
tomatoes halved400 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
butternut squash cut in pieces100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water800 g
-
dried oregano1 tsp
-
long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)180 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
903 kcal /
3778 kJ
Protides
41 g
Lipides
39 g
Glucides
97 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Table for Two
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande