Fennel, asparagus and camembert salad
TM6 TM5 TM31

Fennel, asparagus and camembert salad

4.0 (3 évaluations )

Ingrédients

Dressing

  • 20 g Dijon mustard
  • 30 g lemon juice
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Fennel and asparagus salad

  • 250 g Camembert cheese (whole)
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 500 g water
  • 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
  • 60 g rocket
  • 16 pitted black olives
  • 2 tbsp roasted pine nuts
  • micro herbs (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1838.3 kJ / 437.5 kcal
Protides
17.5 g
Glucides
6.3 g
Lipides
36.9 g
Graisses saturées
12.4 g
Fibre
5.5 g
Sodium
890.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives