Versions compatibles
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g butter, cut in pieces (1-2 cm)
- 2 banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new potatoes, unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)
-
400 - 500
g lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)
ou 400 - 500 g lamb fillet - 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp water, to de-glaze frying pan
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves
- 1 carrot, cut in matchsticks
- 1 Tbsp whisky
- 1 tsp maize flour
- 60 g whipping cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 12.8 g
- Lipides
- 29.3 g
- Fibre
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rice with Duck
1h 5 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1h
Italian Crusted Lamb
5h
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Bacon and Herb Gravy
1h 15 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min