Salmon Fillets with Salsa Verde
TM6 TM5

Salmon Fillets with Salsa Verde

4.6 ( 52 évaluations )

Ingrédients

Salsa Verde

  • 4 garlic cloves
  • 5 anchovy fillets, in oil
  • 1 lemon thin peelings of skin and juice
  • 25 g fresh parsley tough stems removed
  • 25 g fresh basil tough stems removed
  • 50 g pickled baby capers drained
  • 40 g extra virgin olive oil

Salmon and Assembly

  • 500 g water
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 250 g new potatoes quartered
  • 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 lemon sliced (5 mm)
  • 200 g mangetout

Infos nut.
par 1 portion
Calories
483 kcal / 2011 kJ
Protides
33 g
Lipides
33 g
Glucides
12 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives