
Appareils & accessoires
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
Prép. 15min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
vegetable oil plus 10 g and extra as needed2 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
onions quartered200 g
-
aubergines large (approx. 500 g), cut in large chunks (3-4 cm)2
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds lightly crushed1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
tinned light coconut milk400 g
-
crunchy peanut butter (see tip)50 g
-
tamarind paste1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
naan breads large, for serving2
-
fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
531.1 kcal /
2222.1 kJ
Protides
12.5 g
Lipides
26.5 g
Glucides
64.7 g
Fibre
11.9 g
Graisses saturées
9.6 g
Sodium
864.5 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Meals in Minutes
30 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande