Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
TM6 TM5

Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream

4.5 (214 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g aubergines (approx. 2), diced (2 cm)
  • 50 g olive oil
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 ¼ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
  • 3 pinches ground black pepper
  • 1 garlic clove
  • 50 g cashew nuts
  • 175 g almond milk (see tip)
  • 1 tsp lemon juice
  • 125 g onions, quartered
  • 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 ½ Tbsp harissa paste
  • 800 g tinned chopped tomatoes
  • 200 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
  • 150 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
  • 125 g fresh baby spinach

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1540 kJ / 370 kcal
Protides
10 g
Glucides
29 g
Lipides
21 g
Graisses saturées
3.5 g
Sodium
916 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives