Asparagus risotto
TM6 TM5 TM31

Asparagus risotto

4.5 (74 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 200 g green asparagus (approx. 1 bunch)
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 440 g water
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 tbsp olive oil
  • 180 g Arborio rice
  • 160 g dry white wine
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2715.2 kJ / 649 kcal
Protides
15.8 g
Glucides
80.1 g
Lipides
23 g
Graisses saturées
7.7 g
Fibre
5.1 g
Sodium
295.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives