Hungarian Mushroom Soup
TM6 TM5

Hungarian Mushroom Soup

4.2 ( 105 évaluations )

Ingrédients

  • 7 oz yellow onions quartered
  • 1 oz unsalted butter in pieces
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 tbsp smoked paprika
  • 2 tsp sweet paprika
  • 2 tsp turmeric powder
  • 18 oz fresh mushrooms (e.g. cremini, button, boletes), sliced
  • 1 ½ oz white wine
  • 18 oz water
  • 8 oz whole milk
  • 2 tsp vegetable stock paste
  • 1 ½ tsp dried dill
  • 1 tbsp tomato paste
  • 2 tsp lemon juice, freshly squeezed (optionnel)
  • ½ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • 4 sprigs fresh dill to serve
  • 4 tbsp sour cream to serve
  • 1 lemon sliced, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
187.8 kcal / 785.8 kJ
Protides
7.3 g
Lipides
11.5 g
Glucides
15.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
6.8 g
Sodium
350.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives