French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
TM6 TM5 TM31

French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)

4.3 ( 16 évaluations )

Ingrédients

French chicken liver pâté

  • 80 g onion (approx. ½ onion)
  • 1 garlic clove
  • 150 g unsalted butter cut into pieces
  • 250 g chicken livers trimmed
  • 60 g Port or Madeira wine
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Port Jelly

  • 1 gold strength gelatine leaf
  • ice cold water to soak
  • 100 g Port or Madeira wine
  • bread of choice, to serve
  • cornichons to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
167.6 kcal / 701.2 kJ
Protides
4.7 g
Lipides
13.4 g
Glucides
3.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
8.1 g
Sodium
39 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives