Versions compatibles
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 23.9 g
- Lipides
- 13.6 g
- Graisses saturées
- 6.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 485.7 mg
Recettes alternatives
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
15-minute noodles
15 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min