![Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6) Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c40632400ed9c02c6201206c8821fc69/Derivates/7a3f8165127ce4d7ff5f3b764c927568a27be243.jpg)
Versions compatibles
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes, trimmed
- 3 sprigs fennel fronds, only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes, trimmed
- 1 green apple, cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber, trimmed
- ¼ fennel bulb, cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin, toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs, to garnish
- melba toast, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2135.8 kJ / 510.5 kcal
- Protides
- 9.4 g
- Glucides
- 30.7 g
- Lipides
- 39.6 g
- Graisses saturées
- 9.1 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 855.4 mg
Recettes alternatives
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25 min
Salt-free arrabbiata sauce
Pas d’évaluation
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10 min
Classic Zabaglione
15 Min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Ice cream cookie bowls
6h 15min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Frozen Custard
10h 25min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.