Versions compatibles
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes, trimmed
- 3 sprigs fennel fronds, only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes, trimmed
- 1 green apple, cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber, trimmed
- ¼ fennel bulb, cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin, toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs, to garnish
- melba toast, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2135.8 kJ / 510.5 kcal
- Protides
- 9.4 g
- Glucides
- 30.7 g
- Lipides
- 39.6 g
- Graisses saturées
- 9.1 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 855.4 mg
Recettes alternatives
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
G&T cocktail
5 min
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
NZ mustard sauce
15 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h