Versions compatibles
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Protides
- 10.8 g
- Glucides
- 23.5 g
- Lipides
- 19.6 g
- Graisses saturées
- 8.4 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 407.4 mg
Recettes alternatives
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Wok-style curried vegetables
35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Crunchy nut snaps
3h 45 min
Sweet and spicy nut butter
30 min
Garlic soup
40 min
Herb and garlic dip
5 Min
No-cook jam
24h 15 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Creamy vegetable rice
25 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min