Dispositivi & Accessori
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Prep. 10min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut into halves and cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
thickened cream100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
flaked almonds toasted or unsalted pistachio nuts, toasted50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
5 g
Calorie
1480 kJ /
354 kcal
Grassi
25 g
Fibre
5.3 g
Carboidrati
25 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Cherry clafoutis
1h 5min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Zucchini slice
45min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Basil pesto
10min
Cherry pickin' gelato
4h 35min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Plum and cherry paste
5h 15min
Parsnip and bean mash
25min
Sago plum pudding
28h 15min
Cauliflower soup with bacon dust
35min