Dispositivi & Accessori
Soy bread with seeds
Prep. 20min
Totale 3h 50min
12 portions
Ingredienti
-
soy natural yoghurt120 g
-
water140 g
-
molasses1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
soy flour plus extra for dusting200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing30 g
-
Italian "00" flour300 g
-
salt1 tsp
-
white sesame seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
199 mg
Proteine
12.4 g
Calorie
891.3 kJ /
212.2 kcal
Grassi
6 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
25.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Viva la Vegan
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Chai tea
15min
Chinese-style drinking porridge
25min
Vegan mayonnaise
15min
Stretchy melty cheese
20min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Almond Cheese
6h 15min
Aloo tikki
55min
Breakfast sausages
1h 5min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8h 20min
Vegan butter
8h 5min