![Crab briks Crab briks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/204897.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Salsa
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- ½ tsp salt
- 2 tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters
- 1 tsp lemon juice
Crab Filling
- 10 sprigs coriander (roots, stalks and leaves)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 pinch ground cumin
- 300 - 400 g cooked crab meat
- 8 sheets filo pastry
- oil, for frying
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 719.1 kJ / 171 kcal
- Proteine
- 8.2 g
- Carboidrati
- 9.7 g
- Grassi
- 10.9 g
- Fibre
- 1.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Oysters with lime granita
5 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
White balsamic reduction
40 Min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20 min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min