Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Proteine
- 9.7 g
- Carboidrati
- 8.6 g
- Grassi
- 23 g
- Grassi saturi
- 14.5 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodio
- 751.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Zucchini soup
25 Min
Spicy cauliflower soup
20 min
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Cream of mushroom soup
20 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min