Oranges in caramel syrup with ginger wafers
TM6

Oranges in caramel syrup with ginger wafers

4.3 (3 valutazioni )

Ingredienti

Oranges in caramel syrup

  • 250 g white sugar
  • 1070 g water
  • 20 g glucose syrup
  • 250 g hot water (see Tips)
  • 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
  • 50 g white vinegar

Ginger wafers

  • 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
  • 30 g salted butter, cut into pieces
  • 55 g caster sugar
  • 45 g plain flour
  • 1 egg white
  • 300 g pouring (whipping) cream

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2183.1 kJ / 519.8 kcal
Proteine
4.1 g
Carboidrati
77.4 g
Grassi
22.3 g
Grassi saturi
14.4 g
Fibre
4.1 g
Sodio
67 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative