Bitter Gourd Salted Vege Soup
TM6

Bitter Gourd Salted Vege Soup

4.4 (8 valutazioni )

Ingredienti

  • 2200 g water
  • 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
  • 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g carrots, cut in slices
  • 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
  • 1 salted plum in brine, pitted
  • 80 g yellow onions, cut in wedges
  • 3 fresh ginger slices
  • 20 g wolfberries (goji)
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch white pepper powder

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
941 kJ / 225 kcal
Proteine
23 g
Carboidrati
13 g
Grassi
9 g
Grassi saturi
3 g
Fibre
4 g
Sodio
419 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative