Dispositivi & Accessori
Kaya Kok (Kaya Puffs)
Prep. 15min
Totale 1h 10min
12 pieces
Ingredienti
Oil dough
-
plain flour plus extra for dusting125 g
-
80 g margarine, coldbutter cold80 g
Water dough
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar25 g
-
40 g margarine, coldbutter cold40 g
-
water95 g
-
kaya homemade or store-bought, chilled220 g
-
egg yolk1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
34 mg
Proteine
4 g
Calorie
991 kJ /
237 kcal
Grassi
10 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
5 g
Carboidrati
31 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Kneading: Asian Recipes
11 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Mantou buns
1h 30min
Pineapple Tarts
1h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Egg Tarts
50min
Killer Toast
2h