Dispositivi & Accessori
Tomato and lentil dahl
Prep. 10min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces1
-
cumin seeds2 tsp
-
mustard seeds2 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
garam masala½ - 1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
water400 g
-
canned coconut milk400 g
-
red lentils230 g
-
fresh tomatoes cut into pieces350 g
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
155.5 mg
Proteine
17.3 g
Calorie
2000 kJ /
476.2 kcal
Grassi
25.2 g
Fibre
14.2 g
Grassi saturi
14 g
Carboidrati
38.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Vegetarian chilli
35min
Hommus
15min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Lentil curry (dahl)
30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Potato and green pea curry
50min
Sabji (vegetable) curry
30min
Caribbean curry
40min
Pulse and pumpkin curry
30min
Red lentil cauliflower dahl
35min