Wok-style curried vegetables
TM6

Wok-style curried vegetables

4.3 (15 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp curry powder
  • 80 g brown onion, cut into slices (3-4 cm)
  • 300 g leek, white part only, cut into slices (2-3 cm)
  • 200 g carrot, cut into julienne
  • 150 g sugar snap peas
  • 120 g snow peas, cut into julienne
  • 200 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
  • 30 g soy sauce
  • 2 pinches sea salt
  • 3 pinches ground black pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
909.4 kJ / 217.4 kcal
Proteine
5.1 g
Carboidrati
27.2 g
Grassi
10.7 g
Grassi saturi
1.6 g
Fibre
6.6 g
Sodio
526.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative