Dispositivi & Accessori
Wok-style curried vegetables
Prep. 10min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
curry powder2 tsp
-
brown onion cut into slices (3-4 cm)80 g
-
leek white part only, cut into slices (2-3 cm)300 g
-
carrot cut into julienne200 g
-
sugar snap peas150 g
-
snow peas cut into julienne120 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips200 g
-
soy sauce30 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
526.1 mg
Proteine
5.1 g
Calorie
909.4 kJ /
217.4 kcal
Grassi
10.7 g
Fibre
6.6 g
Grassi saturi
1.6 g
Carboidrati
27.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Nessuna valutazione
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Ayam Pongteh
30min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Fresh tomato chutney
10min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Mushroom Stir-Fry
55min