![Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/836abcbc840ff1c135e4745ceb3d906b/Derivates/b8838adb8359b65dcc4b90c1fb665ffda290628d.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Macadamia Ricotta
- 255 g macadamia nuts, raw (see Tips)
- water, to soak
- 1 lemon
- 85 g ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (optional - see Tips)
- 15 g extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 170 g shelled pistachios
- 100 g fresh basil, leaves only
- 60 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
- 200 g sun-dried tomatoes, drained
- 200 g Roma tomatoes, cut into halves
- 15 g fresh basil, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 140 g red capsicum, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 30 g agave syrup
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 15 g fresh basil, leaves only
- 15 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Assembly
- 225 g zucchini (approx. 15 cm long)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 tomato, heirloom (medium-sized)
- fresh basil, e.g. petite Italian basil
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 5839 kJ / 1395.6 kcal
- Proteine
- 19 g
- Carboidrati
- 46.8 g
- Grassi
- 133.2 g
- Grassi saturi
- 20.4 g
- Fibre
- 14.9 g
- Sodio
- 1271.9 mg
Ricette alternative
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4h 35min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10min
Mixed grain risotto
1 Std. 25 Min
Strawberry almond gelato
12h 20min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45 min
Grilled eggplant dip
2 Std.
Tropical smoothie bowl with raspberries and hemp seeds
15min