Dispositivi & Accessori
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
694 mg
Proteine
2.5 g
Calorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Grassi
15.3 g
Fibre
4.9 g
Grassi saturi
2.1 g
Carboidrati
21.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Slicing and Grating
44 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Thai Cucumber Salad
15min
Celeriac Remoulade
Nessuna valutazione
Grated Carrot Salad
10min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1h
Lemongrass Beef Salad
30min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Broccoli and Apple Salad
5min