Dispositivi & Accessori
HongKong Style Soy Braised Chicken
Prep. 10min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
4330.5 mg
Proteine
20.1 g
Calorie
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Grassi
14.5 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
3.1 g
Carboidrati
38.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Open Cooking
32 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Mango Sticky Rice
5h
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Singapore Laksa
55min
Miso Soup
40min
Singapore Chilli Crab
50min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Nessuna valutazione
Hainanese chicken and rice
1h 50min