Kompatible Versionen
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ oz orange peel, thin skin only, no white pith
- 1 tsp sugar
- 3 ½ oz orange juice, freshly squeezed (approx. 2 medium oranges)
- 1 oz honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (optional)
- 4 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 35 leaves)
- 2 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 28 clumps of fine leaves)
- 4 sprigs cilantro, leaves only (approx. 42 leaves )
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16-24 oz total)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 leeks, white part only, quartered (approx. 5.5 oz total)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz salted butter
- 3 ½ oz dry white wine
- 32 ½ oz water
- 2 tbsp vegetable stock paste (see Tip)
- 8 oz buckwheat groats
- 1 - 2 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. 2 small lemons)
- 14 - 15 oz asparagus, trimmed and cut into halves (approx. 1 bunch)
- 3 ½ oz cashews, roasted, unsalted (optional)
-
1
oz unsalted pumpkin seeds
oder 1 oz unsalted sunflower seeds - 2 oz goat cheese, crumbled
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4347 kJ / 1039 kcal
- Protein
- 50 g
- Kohlenhydrate
- 86 g
- Fett
- 57 g
- Ballaststoff
- 12 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min