Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Terrine
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 230 g skinless chicken breast fillet, cut into pieces (3 cm)
- 150 g white sparkling wine
- 350 g liquid chicken stock
- 3 sprig fresh thyme
- 1500 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 1 garlic clove
- 100 g eschalots
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (optional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 70 g pine nuts
- 100 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground pepper, to taste
- 10 slices prosciutto
Spiced pears
- 800 g pears, peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
- 100 g raw sugar
- 200 g apple cider vinegar
- 1 star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon quill
- 2 whole cloves
- 5 black peppercorns
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 2039.4 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Kohlenhydrate
- 27.3 g
- Fett
- 26.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9.3 g
- Ballaststoff
- 6.7 g
- Natrium
- 807.6 mg
Alternative Rezepte
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Traditional cocktail sauce
5 min
Tomatoes with wasabi dressing
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Gin and lime pie
3h 10 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
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Baked pâté
3h
Beetroot and tequila cured salmon
24óra 20p
Caesar salad dressing
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Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
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Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
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Mediterranean seafood with tomato and fennel
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