Kompatible Versionen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 50 g oudbakken broodjes, in stukken (1-2 cm)
- 200 g diepgevroren, gehakte spinazie, ontdooid
- 4 eieren
- 1 tl zout
- 50 g uien, gehalveerd
- 50 g wortelen, in stukken
- 700 g rijpe tomaten, in stukken
- 6 - 8 verse basilicumbladeren
- 500 g water
- 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 400 g gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)
- zout, plus extra naar smaak
- extra vergine olijfolie, plus extra naar smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 26 g
- Ballaststoff
- 6.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2j
Gembersoep met rode paprika
50 menit
Hongaarse champignonsoep
30 min
Aziatische groentesoep met tofu
1j 30 menit
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Keine Bewertungen
Romige tomatensoep
25 min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min